Parcel·la Orientada a Sud

Dades generals

Referència: 11282
Preu: 45,000 € Mes Impostos, Notaria i Registre
Tipus d'immoble: Venda Parcel·les
Ubicació: Castellar del Vallès
Superficie: 770m2

Estàs plantejant comprar una parcel·la per construir la teva propia casa, en una zona residencial, propera a tots els serveis i al parc de Sant Llorenç i La Mola?.

T´oferim aquesta oportunitat a Sant Feliu del Racó. Es tracta d´una parcel·la de 770 m², amb accés per dos carrers, rodejada de pins i alzines. La proposta que t´oferim en el render realitzat per Bouman Arquitectura, et mostra les magnífiques possibilitats del solar, per fer la vostra nova llar, amb fantàstiques vistes, molt bona orientació, i seguint els paràmetres d´edificació sostenible i una òptima qualificació energètica.

L´habitatge proposat disposa de tres plantes: la planta superior, a nivell de carrer, té l´accés a l´habitatge i el garatge cobert.

A la planta primera, s´hi troba un fantàstic espai diàfan, compost de sala-menjador-cuina, amb sortida a una gran terrassa al mateix nivell, i un bany complet.

A la planta baixa, tenim tres habitacions, una doble amb vestidor i bany en suite, més dues habitacions individuals exteriors, així com un segon bany complet i un passadís amb espai propi per a emmagatzematge.

No dubtis en contactar amb nosaltres per poder ampliar-te la informació de la nostra proposta!